Riivsai

Riivsai

Riivsai on valmistatud nisujahust, veest ja pärmist ning maitseks on lisatud natuke soola. Enim kasutatakse riivsaia kartuli, loomaliha, linnuliha, kala ja juurviljade paneerimisel. Riivsaia võib kasutada vormiroogade katmiseks, hautiste, püreesuppide ja kastmete paksendamiseks ning kotlettide valmistamiseks.

Logistics
Riivsai 500 g
Netokaal: 500 g
Pakendi kogus
Pakendatud: 12 pc
Kogus kihis: 144 pc
Alusel: 864 pc
EAN 4742298000053
100 g toiteväärtust:
Energeetiline väärtus: 1539 kj / 363 kcal
Paks: 1.5 g
sellest küllastunud rasvhapped 0.5 g
Süsivesikud 74 g
millest suhkrud 5.2 g
Kiud 5 g
Valk 11 g
Sool 1.5 g
EE

Eesti
tuleviku heaks

EU

Euroopa Liit
Euroopa struktuutija
investeerimisfondid